www.TutogPoulsen.dk Startside Startside FOTO-Galleri FOTO-Galleri VIDEO-Galleri VIDEO-Galleri
Simon, Frederikke, Bjarne, Ella og Ander- sen’s sang. Under akkompagnement fra en drilsk afspiller, blev sangen afsunget under stor sanglyst. Tak for det!
Vi vil takke alle for jeres deltagelse i vores fødselsdagsfest. Tak for sangene, tak for indlægene, tak for jeres gode humør. Vi organiserede rammerne, men det var jer, kære gæster der gjorde denne dag til noget af det mest rørende, festlige og glade oplevelse vi har oplevet. Herunder bringer vi filmklip, fotos og sange fra festen i en nogenlunde kronologisk orden. “Væresegod” at tage for jer af linksene :-) Hilsner Tut og Poulsen
Louise, Mogens, Jan og Ingrid’s sang. Sam- men med sangen fulgte et kort til hver gæst, hvorpå man kunne tegne/skrive en hilsen til fødselarerne. Det kom der en rigtig sjov map- pe ud af. Tak for det!
Vores børn og svigerbørn førte ting og epi- soder på banen, som vi “gamle” engang havde sagt og lykkeligt glemt igen. -Næsten :-) Ole sluttede af med en meget rørende tale til os. Tak for det!
Knud gennemgik en tilstandsraport med Poulsen som emnet, der skulle vurderes. Uha-, der var op til flere K3’ere som blev overrakt Tut til nærmere studie. Tak for det!

Velkomst

Forberedelser

Allerede dagen før festen havde vi fået lov til at invadere forsamlingshuset, hvilket gjor- de forberedelserne til en ren fornøjelse. Ingen stres og jag.
Aftenen oprandt, og gæsterne ankom i rette tid til en velkomstdrink i “Den Lille Sal” og ved 18-tiden satte vi os til bords i “Den Store Sal” og kunne byde alle velkommen.

Fam. Andersen

Fam. Petersen

Vores børn

Knud i festhumør

Tut har ordet

Poulsen har ordet

Så er der X-factor

Andre gode sange

Holger underh.

Tut-Poulsen synger

Hygge og farvel

Velbekomme

Holger kom og underholdt. Da Tut hyrede ham i telefonen, lagde hun udtrykkelig vægt på, at han skulle være morsom. Morsom, sagde han, “Jeg er ikke andet”!! Vi lader så lige den stå lidt!!
En tale, som vil gå over i historien som en kærligheds-tribute til børn, familie og ægte- mand fremført med godmodig humor.
Benny Andersen gav inspirationen til Poul- sens tale. Vennesangen er et godt udgangs- punkt for en ualmindelig glad forsamling.
Gæsterne ønskes velbekomme og forbere- des på de efterfølgende aktiviteter.
Vi prøvede det utænkelige: -At stille op til sang. Vi var sikre på, (næsten) at hvis vi lagde ud, og gjorde det så godt vi kunne, var der nok også andre der turde.
At afholde en X-faktor-lignende konkurrence i et så blandet selskab var et vovestykke. Vi må sige, at det blev et tilløbsstykke. Tusinde tak til alle deltagerne (og dommerne).
Efter X-faktor konkurrencen var der frit spil for diverse talenter inde for showbusines. Tusinde tak for jeres mange og sjove ind- læg.
Til sidt var der almem hygge, natmad og så ellers farvel. Vi vil gerne takke endnu en gang for en aften vi aldrig glemmer.

VORES 60-ÅRS FEST